tirsdag 20. september 2011

Høstfarger

Høsten er så fin med sine farger, hver årstid har sin sjarm :0)


6 kommentarer:

 1. Jo det er mange farger om høsten som du viser her, men som de fleste så foretrekker vi sommeren.

  SvarSlett
 2. Er veldig glad i høsten jeg, særlig når det spraker i fargene! Nå lurer jeg på om alt regnværet har tatt luven av fargene, det ble skrevet om det i en avis i dag også.
  Nydelig bilde med vakre farger! :)

  SvarSlett
 3. Det grønne gresset og den rød/brune sanden passet veldig bra sammen - fin farge kontrast. Det er nok norsk fjell, men jeg fikk en følelse av "halvørken"

  SvarSlett
 4. Hehe, ja det er vel sommeren de fleste foretrekker, ihvertfall nå som vi har hatt så mye regn. Valkyrien, leste det jeg også - at fargene hadde regnet bort og noe om sopp som gjorde at det ble helt svart :0(
  Ellers er dette bildet også fra Island RuneE, burde kanskje skrive det :0)

  SvarSlett
 5. Nydelig fjell, høst himmelbilde!!
  Det finnes ikke dumme spørsmål, vet du - bare dumme svar.. Dette er i følge min yngste sønn som spør og graver om alt mulig:) Jeg skal forsøke å svare deg ordentlig og ikke med noe dumt!
  Himmelsk er ingen konkurranse, men en fotoutfordring jeg har hver fredag. Jeg poster et innlegg sent torsdag kveld der dere kan henge dere på med himmelbilder frem til neste onsdag. De eneste reglene som gjelder er at bildet skal inneholde himmel, om det så bare er en en liten bit av den oppe i et hjørne og at bildet må være ditt eller at du har lov av den som har tatt det til å bruke det! Forrige uke var litt spesiell for da var det Himmelsk nr 50 og i den forbindelse ga jeg bort noen premier etter loddtrekning av nummeret deltakerne hadde på linklisten. Her er det bare lek og moro og ingen konkurranse altså:)

  SvarSlett
 6. Takk for svar Petunia. Tror jeg nå har lagt et himmelbilde på bloggen din ;0)

  SvarSlett